Met wie heb ik te maken?

Pedagogisch adviseren kun je pas als je ervaring hebt, luistert en observeert en je moet natuurlijk een inspirerend verhaal kunnen vertellen!


Mijn naam is Arend Nijenhuis en ik ben jarenlang werkzaam geweest in de Kinderopvang. In eerste instantie als Pedagogisch Medewerker en later als Locatiemanager bij verschillende organisaties. Momenteel werk ik als ZZPer in dezelfde branche en ben daarnaast verbonden aan Stichting Kinderdagopvang Lombardijen als bestuurslid. Ook had ik zitting in de Zuid-Hollandse centrale Klachtencommissie Kinderopvang (ZcKK). Nieuwe ontwikkelingen volg ik op de voet en daarom heb ik mij aangesloten bij de werkgroep 'Ontwikkelingsvoorsprong 0- 6 jaar' van Stichting 360gradenView. 

Ik heb verschillende opleidingen en (management)trainingen gevolgd en ben intussen stagebegeleider, assessor en docent manager Kinderopvang. Ook mag ik me bevoegd toezichthouder kinderopvang noemen.

Maar minstens even belangrijk vind ik mijn jarenlange ervaring op de werkvloer. Die geeft veel meerwaarde bij trainingen in de kinderopvang. Tegenwoordig word ik veel door gastouderbureaus gevraagd voor het organiseren van themabijeenkomsten voor de gastouders en de vraagouders.

Ik doe dit werk met veel plezier en word hierbij gewaardeerd om mijn gedrevenheid, klantgerichtheid en humoristische, praktijkgerichte aanpak.